TEUS VLOT DIESEL & MARINE


Uw wereldwijde SCANIA leverancier

POWER, dat is wat wij leveren. Motoren voor zowel industrieel gebruik als scheepstoepassing en het genereren van vermogen. Motoren die uw bedrijf kracht geven. Kenmerkend voor deze motoren is, ongeacht waar of hoe ze worden gebruikt: een laag brandstofverbruik, lage onderhoudskosten, hoge betrouwbaarheid en standtijd en een uitstekende algemene zuinigheid.

Teus Vlot Diesel & Marine is de wereldwijde leverancier van SCANIA motoren, onderdelen en gerelateerde producten. Als dealer van SCANIA kunnen wij leveren wat u wenst. Vul hier vrijblijvend een aanvraag in.

Vanuit onze multifunctionele werkplaatsen, gepositioneerd in Sliedrecht - regio Rotterdam-, of op locatie, kunnen wij service onderhoud plegen aan uw motor, uw motor repareren, reviseren en hermotoriseren. Ook voor een geheel nieuwe motor bent u hier aan het juiste adres.

Teus Vlot Diesel & Marine is een bekende leverancier van Diesel, Elektra en Baggerij Service wereldwijd, met jarenlange ervaring. Met onze kennis van SCANIA’S herkennen wij uw behoeften en spreken wij uw taal.

U bent van harte welkom bij onze tevreden groep van (internationale) klanten. U vindt onze klanten in alle hoeken van de wereld. Onze jarenlange servicegerichte instelling biedt onze klanten wat ze nodig hebben, op het juiste moment op de juiste plaats.